Tražite li mjesto za bijeg iz grada i gradske vreve oglasnik Bijelo Jaje mogao bi biti prava adresa za vas, bilo da se želite odmoriti u zelenilu i tišini ili se dobro zabaviti - s povodom ili bez njega, unajmljivanje kuće sjajna je ideja. Kuća na osami izvan naselja pružit će vam privatnost i mir, a ako želite što proslaviti – nećete smetati baš nikome, moći ćete sastaviti meni i playlistu po vlastitom guštu i, najvažnije, nitko neće morati voziti do jutra.

U online-oglasniku Bijelo jaje pronašli smo dvije tradicionalne drvene ljepotice, jednu turopoljsku, jednu zagorsku, u kojima ćete jednako uživati u odmoru ili partyju. Obje su potpuno opremljene, imaju ogromne okućnice, dobrodošle dodatne sadržaje poput wellness zone i dječjeg igrališta, dovoljno parkirnih mjesta za svaku kombinaciju i – vrlo su blizu Zagreba. Na vama je samo da odlučite hoćete li na sjever ili na jug i da odaberete društvo za savršen vikend u prirodi.

Kuća za odmor Green silence

Kuća za odmor Green silence udaljena je 40 kilometara od Zagreba i nalazi se na istočnim padinama Zagrebačke gore, na slikovitom bedeničkom brežuljku.

Idealna i za uživanje u miru i za proslave i tulume Idealna i za uživanje u miru i za proslave i tulume (Foto: Bijelo jaje)

Idealna je za uživanje u prirodi, ali i za proslave, momačke ili djevojačke večeri. Terasa s pogledom, roštilj i birano društvo recept su za savršen vikend.

Terasa stvorena za guštanje Terasa stvorena za guštanje (Foto: Bijelo jaje)

Green silence ima dvije sobe s bračnim krevetom, te sobu s četiri kreveta za jednu osobu te jednim pomoćnim ležajem, dvije kupaonice i suvremenu, potpuno opremljenu kuhinju.

Lijepa, ugodna i potpuno opremljena kuća Lijepa, ugodna i potpuno opremljena kuća (Foto: Bijelo jaje)

Tu je i veliki zidani roštilj, ali i sve što vam treba za kotlovinu ili gulaš. Kuća ima i veliki bazen, veliku uređenu i ograđenu okućnicu i šest parkirnih mjesta. Cijena noćenja iznosi 250 eura, a detalje možete pronaći ovdje.

Kuća za odmor i proslave

Kuća za odmor i proslave nalazi se u Vukomeričkim Goricama, 13 kilometara od Velike Gorice. Smještena je izvan mjesta, na zelenom brijegu s kojeg se pruža fantastičan pogled i ima sve što bi vam moglo zatrebati za ugodan odmor.

Velika i uređena okućnica Velika i uređena okućnica (Foto: Bijelo jaje)

Sastoji se od dvije spavaće sobe, opremljene kuhinje, boravka i kupaonice. Na zatvorenom dijelu terase je sauna i prostor za opuštanje, a u produžetku, na otvorenom dijelu, nalaze se jacuzzi, ležaljke i solarni tuš.

Zona za opuštanje Zona za opuštanje (Foto: Bijelo jaje)

U dvorištu je velika sjenica sa zidanim roštiljem, opremljena za razne proslave, dječje igralište i parking za više automobila. Sve detalje pronaći ćete ovdje.

Sjenica za proslave s velikim roštiljem Sjenica za proslave s velikim roštiljem (Foto: Bijelo jaje)

Cijena kuća varira od 100 do 130 eura, ovisno o broju osoba, a za proslave ona se posebno formira u dogovoru s vlasnikom.
Gdje se ceste pretvaraju u staze: Moderno i toplo utočište koje zna kako okrijepiti velebitske šetače Modern Alpine Monsalbius Chalet - 24 Modern Alpine Monsalbius Chalet - 23 Modern Alpine Monsalbius Chalet - 22 +20 Modern Alpine Monsalbius Chalet - 21

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju