Abu Dhabi glavni je grad čudesnih Ujedinjenih Arapskih Emirata, te sa oko milijun i pol stanovnika drugi po veličini (nakon Dubaija) grad u ovoj  zemlji Arapskog poluotoka.

Između svojih prirodnih otoka i luksuznih ljetovališta, pješčanih dina i hladnih oaza, Abu Dhabi ima ponešto za svakog putnika. Štoviše, grad Abu Dhabi, koji se nalazi samo sat i 20 minuta vožnje od Dubaija, nedavno je proglašen najsigurnijim gradom na svijetu prema Numbeovom Indeksu sigurnih gradova, a nudi toliko toga da biste u jednom danu mogli obilaziti muzeje svjetske klase, a odmah nakon toga promatrati sokolove u pustinjskom lovu. Zato škicnite ovu ponudu za povoljne povratne aviokarte iz Zagreba i isplanirajte putovanje u daleke Emirate.

Od Zagreba do Abu Dhabija možete u sljedećim terminima:

20. 11. – 22. 11. 2021 = 1.166 kn
6. 12. – 27. 12. 2021 = 1.534 kn
6. 12. – 20. 12. 2021 = 1.557 kn
9. 12. – 13. 12. 2021 = 1.489 kn

Putovanje avionom do Abu Dhabija (Ujedinjeni Arapski Emirati) iz Zagreba može trajati čak i do 30 sati jer se radi o povoljnijoj kombinaciji letova na kojima ima i po dva presjedanja. Let je s presjedanjem u jednoj od europskih destinacija, a prilikom putovanja koristiti ćete dvije do tri različite avio kompanije. Točne informacije pretražite na stranici svakog pojedinog leta, na linku. Poželite li rezervirati najbrži let, za to možete odabrati let Turkish Airlinesa s presjedanjem u Istanbulu. Podsjetite se i zašto se cijene avionskih karata toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Abu Dhabiju. U Abu Dhabi mogu putovati svi sa zelene liste države, a na njima je i Hrvatska. Cijelu listu pogledajte ovdje. Više informacija o samim restrikcijama ulaska u državu potražite ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju