Doma ste, u stanu na šestom katu, oko vas je svugdje manje-više beton, a tako vam se roštilja. Trenutačno su takve zanimacije uglavnom onemogućene, no, eto, postoji rješenje u obliku roštilja koji gotovo ne dimi. Uz današnju tehnologiju i to je moguće, a mi smo našli tri izvanredna primjerka koje je moguće naručiti preko Ebaya!

George Foreman Open Grate Smokeless Grill

Nakon što je nekad bio prvak svijeta u boksu, tukao se s Alijem, Frazierom i ekipom, George Foreman prebacio se u neke druge sfere biznisa. Između ostalog, izrađuju se roštilji s njegovim potpisom, a George ih radosno reklamira. E, pa, roštilji su sjajni, a ovaj konkretno možete naručiti s Ebaya za otprilike 800 kuna + dostava (koja je trenutačno prilično visoka). Roštilj je prilično velik, tako da ćete bez problema istovremeno spremati burgere, piletinu, povrće, a pritom se ne zadimiti... Eto, stari George nakon vrhunske boksačke karijere danas „udara“ pečat sjajnim roštiljima!

Krups Smokeless Indoor Grill

Dvije zone za kuhanje od kojih svaku možete namjestiti na drukčiju temperaturu glavna su odlika ovog roštilja, tako da ćete bez problema istovremeno spremati sočni biftek i povrće. Proizvođač je prilično poznat, roštilj hvaljen, još preostaje samo izdvojiti oko 1000 kuna, na što još ide dostava, i može biti vaš. Zamislite samo poglede ljubomornih susjeda kad im zamiriše fino meso... I da, kupiti ga možete na – sljedećem linku.

Philips Smokeless Indoor Grill

E, ovaj nam se čini najbolji, ali bome, "najbolja" mu je i cijena. Na Ebayu ga prodavač iz Engleske cijeni na oko 2000 kuna, tako da je kupovina ovog roštilja prilično skup sport. Naravno, „performanse“ su ludnica, začas se zagrije na 230 Celzijevih stupnjeva, ali je papreno, papreno skup. Naravno, bilo bi sjajno uživati u ražnjićima, ćevapima, lungićima ispečenima na ovom roštilju, pa ako si ga netko od vas čitatelja odluči priuštiti, slobodno nas, kad prilike dopuste, pozovite na ručak...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju