Temperature iznad 20 Celzijevih stupnjeva u mjesecu listopadu u cijeloj zemlji dobar su pokazatelj kako Lijepa Naša uživa u babljem ljetu.

Upravo zato slobodan bi vikend bilo lijepo provesti na nekoj sunčanoj destinaciji.

Na intenternetskoj platformi za najam smještaja Airbnb istražili smo ponudu, te pronašli tri simpatična stančića u okolici Opatije u kojem će uživati parovi, ili manja društva.

Ugodno uređeni apartman u Matuljima
U ovom ugodno uređenom stanu samo vas deset minuta automobilom dijeli od centra Rijeke i prekrasnih plaža, a dvadesetak minuta od trećeg najvećeg grada u Hrvatskoj – Rijeci. Stan ima dvije spavaće sobe te je namijenjen za četiri osobe, a iznajmljuje se po cijeni od 119 kuna po osobi i noćenju. Apartman Zara u Matuljima Apartman Zara u Matuljima (Foto: Airbnb)

Apartman Sunny Green, Matulji
Ovaj se apartman smjestio u zelenom dijelu općine Matulji, te je samo pet minuta vožnje udaljen od plaže. Obuhvaća dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu te odjednom može primiti šestoro gostiju. Prostrani stan opremljen je svim potrebnim sitnicama – od klima-uređaja do besplatnog Wi-Fija i lijepe terase za uživanje u prekrasnoj okolici, a iznajmljuje se po cijeni od 222 kuna po osobi za noćenje. Apartman Sunny Green Matuljima Apartman Sunny Green Matuljima (Foto: Airbnb)

Apartman Zara, Matulji
Novouređeni apartman Zara je dva kilometara udaljen od Opatije i plaže, a desetak kilometara od Parka prirode Učka. Ima jednu spavaću i dnevnu sobu, a sveukupno može primiti četiri osobe. Smješten je u mirnom naselju, te namijenjen osobama u potrazi za opuštajućim provodom. Iznajmljuje se po cijeni od 185 kuna po osobi i noćenju.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što vas očekuje u ovim simpatično uređenim stančićma u Matuljima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju