Smješten u centru grada na krovu hotela Cornaro, nedaleko od Dioklecijanove palače, Corona Sunsets Session nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put stigao je u Split.

Jedinstveni pop-up bar Corona Sunsets Session idućih deset dana bit će omiljena destinacija Splićana i njihovih gostiju zbog brojnih koktela i drugih pića, ali i zbog nevjerojatnog pogleda na povijesnu jezgru grada, more i otoke te jedinstveno iskustvo uživanja u slikovitom zalasku sunca.

Barovi na krovovima zgrada u svijetu već su neko vrijeme hit, pa je i Split kao omiljena ljetna destinacija brojnih domaćih i stranih turista dobio svoju inačicu sa savršenim pogledom. Bar će biti otvoren deset dana Bar će biti otvoren deset dana (Foto: PR)
Globalno poznati event u svoja je dva zagrebačka izdanja osvojio ljubitelje Corone, ali i društvene mreže, a predivna terasa u samoj blizini splitske rive zaslužuje posjet i bijeg od svakodnevnice.

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je otvoren od četvrtka, 2. kolovoza, do subote, 10. kolovoza, svakog dana od 17 do 24 sata na krovu hotela Cornaro (Ulica kralja Tomislava 9 / Sinjska 6).

Sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session. Corona Sunsets Session Split Corona Sunsets Session Split (Foto: PR)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju