Secret Garden u dvorištu Arheološkog muzeja, u koji se ulazi iz Gajeve i Zrinjevca, zaista je posebno mjesto. Ovdje ćete uživati u društvu vrijednih eksponata koje, ako niste do sada, imate prilike razgledati. Izvrsna urbana glazba još je jedan od razloga uz mapping i holograme zbog kojih trebate posjetiti i ovo mjesto.

> CNN: "Dođite u Zagreb i glupirajte se na Adventu"

No uz sve navedeno, Secret Garden ima odličnu gastronomsku ponudu. U prekrasnom dvorištu Arheološkog muzeja možete pronaći jedinu vegeterijansku kućicu na Adventu. Tu su i nizozemske palačinke pripremane prema posebnom tajnom receptu koji osvaja na prvu. Rakija od banane sigurno je jedan od aduta ovih popularnih kućica, a i fritule punjene blitvom pravo su osvježenje. Na 14 kućica u ovom povijesnom okruženju uživa se svakodnevno od 12 do 24 sata, a petkom i subotom i do 1 sat. Peliški pijat, brusketi s domaćom ribljom paštetom i mariniranim kozicama, inćunima, paprikom, hobotnicom i dimljenom tunom oduševit će sve gurmane. Za ljubitelje mesnih delicija tu je izbor domaćih kobasica, pršuta i slavonskih specijaliteta.

Dimljena tuna i fritule od blitve Dimljena tuna i fritule od blitve (Foto: PR)

Za savršen adventski ugođaj tu je i bogat izbor vrhunskih vina, a hladne adventske noći zagrijat će ukusno kuhano vino s đumbirom. Secret Garden ovog će adventa ponuditi novu dimenziju božićne čarolije. Hologramski koncerti svjetskih zvijezda, tematske 3D projekcije, bogata gastronomska ponuda i ugodna atmosfera jamče adventsko iskustvo koje se ne zaboravlja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju