Za smještaj:
WeHostels
Ova aplikacija je poput Facebooka za rezervaciju hotela i hostela. To je jedna od najboljih društvenih aplikacija za svakog putnika, koja nudi preko 50.000 smještajnih jedinica u preko 800 gradova diljem svijeta.

Za transport:
Lyft
Lyft nije tipična aplikacija za rent-a-car, već za dijeljenje prijevoznih troškova. Sigurno ste vidjeli brojne stranice koje spajaju vozače i putnike, a ova aplikacija to objedinjuje na najbolji način. Olakšajte si transport i smanjite troškove puta!

Za planiranje putovanja:
Pinterest
Iako ga mnogi koriste za dijeljenje lijepih fotkica, Pinterest također sadrži i Place Pins uslugu, koja nudi mogućnost da se uz svaku fotku zalijepe i podaci o lokaciji, tako da unaprijed možete saznati kako doći do određene atrakcije koja vam je baš zapela za oko.

Za planiranje putovanja:
Ask a Stranger
Ova aplikacija spaja vas kao turista s drugim korisnikom, koji je već bio na određenoj lokaciji, ili tamo živi. Jer, tko vam može dati najbolji savjet? Pa onaj tko je već tamo bio! Iako ima caka oko plaćanja svakog pitanja, unutra je preko 2000 korisnika, a brojka stalno raste...

Za planiranje putovanja:
Travelify
Ova aplikacija će vam biti od koristi ako planirate putovanje s više osoba. Tako ćete na jednom mjestu moći čuvati sve planove, a da svi članovi koji s vama putuju mogu pristupiti istima! Nema više pogrešaka u komunikaciji!


Za komunikaciju:
SpeakingPhoto
Ova aplikacija je baš ono kako zvuči na prvu. Pomoću nje možete snimiti fotku, reći par riječi o njoj, i objaviti je na jednoj od društvenih mreža, ili poslati nekom tko prati vaš put.

Za krstarenja:

Ship Mate Cruise App
Ova aplikacija spaja sve one koji idu na krstarenje, a nemaju pratnju. Dakle, bojali ste se da će vam na brodu biti dosadno? Uz ovu aplikaciju neće! A ima već preko milijun korisnika!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju