Ako zbog nedostatka vremena niste stigli urediti svoje oaze na otvorenom, ne trebate brinuti. Sve za uređenje vrta, terase ili balkona možete nabaviti u svega par klikova na webshopu Abrakadabra.com, a najbolje od svega je da vam stiže na kućnu adresu. Nema više potrebe da 'žicate' nekog da vam preveze ogromne komade u automobilu.

Dobro ljeto ne može proći bez roštilja

Ljetni roštilj s razlogom je klasik među okupljanjima. Recept za uspješan roštilj glasi otprilike ovako: dobra oprema, ukusna hrana i dragi ljudi. Ali gdje kupiti roštilj ako nemate automobil ili vremena?



Na internetu, pa vam fino dođe gdje god želite. Kvalitetan roštilj s kojim ćete razveseliti obitelj i prijatelje u bezbroj navrata čeka vas na webshopu Abrakadabra.com, a potom i u vašem vrtu ili na terasi, uz brzu i jednostavnu dostavu.

Priuštite si ambijent za opuštanje

Nakon dobrog roštilja iskoristite vrijeme na otvorenom i za odmor. Na webshopu Abrakadabra odaberite udoban i kvalitetan vrtni namještaj ili ležaljke. Za potpuni ugođaj i osvježavajuće ljetne dane, svakako odaberite suncobran i bazen.

 Odabrane artikle možete platiti obročno bilo kojom karticom, čak do 12 rata bez kamata. Dodatna prednost online kupovine je i to što naručeno stiže na kućnu adresu te se ne morate zamarati dogovaranjem dostave. Dakle, i na udaljeni otok!



Pošaljite prste u kupovinu i stvorite pravi mali ljetni raj u svom vrtu uz webshop Abrakadabra.com. Ne zaboravite, dostava je besplatna na kioske Tiska i Paketomate, a za sve narudžbe iznad 900 kn i na kućni prag.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju