Nemaju ništa protiv muškaraca, ali ovu su odluku donijele kako bi svim zainteresiranim ženama pružile potpuni mir i opuštanje u luksuznoj oazi smještenoj uz obalu Finske.

Osnivačica udruge SuperShe Kristina Roth objasnila je kako se često žene u društvu muškaraca pretjerano brinu o svom izgledu. Zato su, kako bi korisnicama usluga SuperShe Islanda priuštile potpuni mir, „zabranile“ muškarce na otoku, tako da se žene umjesto da razmišljaju o tome koji ruž staviti na usne, slobodno okrenu sebi i u miru uživaju u svakom trenutku provedenom na tom idiličnom otoku.

SuperShe Island - June 2018 from SuperShe on Vimeo.


Kako piše Fox news, otok će imati deset luksuzno uređenih bungalova, spa, prostor za jogu, meditaciju, kulinarske radionice i prostor za vježbanje. Cijena boravka na SuperShe otoku još nije poznata, a već se sada primaju rezervacije za srpanj, kada je planirano otvorenje.

Ako želite biti prve koje će boraviti u ovoj idili, potrebno je učlaniti se u grupu SuperShe, a vi, dragi čitatatelji, nemojte biti ljubomorni ni žaliti za ovim otokom jer postoji i otok na kojem je ženama zabranjen dolazak, a svi muškarci prije se moraju skinuti goli!
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju