U subotu 1. listopada obilježava se 2. Međunarodni dan kave. Tom ćete prigodom ćete u brojnim kafićima u Zagrebu moći uživati u posebnim ponudama, besplatnim kavama, a moći ćete i osvojiti razne nagrade.

Mi smo za vas izdvojili dvije ponude koje će sve kavopije itekako cijeniti. U Vlaškoj ulici na broju 42, u kafiću 42 Coffee Co. moći ćete isprobati sve espresso kave po promotivnoj cijeni od 5 kuna.

Proslava Međunarodnog dana kave započinje u 10 sati i traje do 14 sati. Za tu će prigodu sve kave pripremati naš Kavopija Dejan Ganžulić, barista i coffee geek iz Zagreba, kojeg usput možete pitati sve što vas zanima o različitim načinima pripreme i konzumiranja kave.

Uz kave po sniženoj cijeni, troje sretnika dobit će i prigodne poklone. Kako bi ih mogli osvojiti, potrebno je tijekom događanja napraviti fotografiju u 42. Coffee Co i staviti je na njihovu Facebook stranicu, a više informacija potražite na linku.

Još jedno mjesto odlične kave i 'kafenisanja' uključilo se u akciju... Radi se o Najgoroj kavi u gradu koja svaki sat dijeli tri besplatne kave posjetiteljima koji na svom Instagram ili Facebook profilu objave fotografiju na kojoj uživaju u kavi spomenutog kafića - Najgora kava u gradu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju