Mali plac je od svog početka puno više od 'placa'. To je mjesto susreta, druženja, kušanja, informiranja, razmjene, odnosno platforma za povezivanje velikog broja lokalnih proizvođača i vas/nas.

Posljednje ovogodišnje maloplacno druženje i prilika za 'zdravu' nabavku lokalno proizvedenih proizvoda bit će u subotu i u nedjelju, 20. i 21. prosinca, od 11 do 17 sati, na Tavanu u Sinkovićevoj 8, gdje posjetitelje očekuje ukupno više od 40 malih lokalnih proizvođača organske hrane.

Intervju s Jelenom Ivom Nikolić! http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/hrana/zdrava-prehrana/utociste-zdrave-hrane-mali-plac-na-tavanu---308344.html

Dodatno, povodom drugog rođendana Malog placa, u subotu od 12 do 13 sati, bit će organiziran i maloplacni domjenak, a posjetitelji će moći uživati u Tavanskoj maneštri, finger foodu izlagača, kao i u kuhanom vinu, jabukovači, raznim domaćim pivama i likerima.

Mali plac se održava svake subote na Tavanu u Sinkovićevoj 8 te jednom mjesečno srijedom, pod nazivom Mali plac After Work, u prostorijama Shock Show Industrije u dvorištu bivše Tvornice Katran, u poslovnoj zoni na Zavrtnici.

***

Za još sretniji Božić pogledajte video čestitku Marija Petrekovića!



Super blagdane žele Vam Mali plac, Tavan i Shock Show Industry!

Više informacija: FACEBOOK

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju