Tvornica zdrave hrane dobila je novu adresu u centru Zagreba. Uz shopping centar na Vrbanima i poslovnicu na Malešnici, Tvornica je otvorila svoja vrata i na adresi Vlaška 24 i ispunila želje mnogih Zagrepčana, koji su jedva dočekali otvorenje u centru metropole.

Posjetiteljima se uz sjajnu ponudu supernamirnica, nudi i ugodno mjesto za edukaciju, razmjenu savjeta, ideja i novih recepata. Zdrav način života za mnoge je danas svakodnevica, a dostupnost namirnica koje su se do nedavno smatrale egzotičnim i rijetkima na našim policama, učinila je Tvornicu it mjestom kad je u pitanju izbor zdrave hrane.

U holističkom pristupu zdravom životu, uz prehranu i namirnice, osnivači Tvornice dobro znaju koliko je pažnje bitno posvetiti i uređenju prostora u kojem posjetitelji borave. Zato su sve njihove trgovine s istim dizajnerskim potpisom uređene u industrijskom stilu s modernim prirodnim materijalima.

Tvornica zdrave hrane - 2 Tvornica zdrave hrane - 2 (Foto: PR)

Uz jako puno dnevnog svjetla, dominiraju boje drveta i boja cigle koja krasi zidove, a u večernjim satima prostor osvjetljava veliki broj lampi koje stvaraju ugodnu atmosferu za druženje. U kutak za opuštanje uz knjigu, kuharicu i zdrave sokove, dobrodošli su i kućni ljubimci.

Tvornica zdrave hrane poznata je po profesionalnim djelatnicima, koji su uvijek na raspolaganju za savjete, upoznavanje s novim namirnicama i novim trendovima u svijetu zdrave prehrane.
Uz novu lokaciju, svoje su kupce i zaljubljenike u zdravu hranu razveselili i loyalty programom.

Tvornica zdrave hrane Tvornica zdrave hrane (Foto: PR)

„Kao i naše prethodne trgovine, i ova ima otvorena vrata za sve koji žele saznati nešto novo o zdravim namirnicama i zdravoj prehrani jer naši djelatnici su na raspolaganju za savjete i informacije. Naviku zdrave prehrane treba steći s vremenom, a pokazalo se da se naši posjetitelji uvijek vraćaju“, otkrivaju Elvis Kajtazović i Dominik Milolož, pokretači Tvornice zdrave hrane.


> Jeste li OK? U Zagrebu se otvara originalna trgovina i ambasada Korčule - Witrina

Web trgovinu pokrenuli su kako bi kupcima približili zdravi način života kojim su se i sami zarazili, a mjesečno imaju 20.000 kupaca.Osim što je okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornica je postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi. Tako se u ponudi proizvoda našao bezglutenski asortiman, velik izbor za vegane, „sugar free“ namirnice za dijabetičare, prehrana za sportaše i Nutrigold, vlastiti brand kojeg su osmislili tijekom svojeg rada, a koji se od sad može kupiti u BIPA poslovnicama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju