Planirate odmor u lipnju i počeli ste se raspitivati o apartmanima na moru? Zašto ne biste ove godine isprobali malo drugačiji, luksuzni smještaj u glamping kućicama, i to na Murteru?


Glamping u mobilnim kućicama


Sigurno već znate što je to glamping, ali ponovit ćemo. Glamping se odnosi, kako si i iz imena da iščitati, na glamurozno kampiranje. Dok je za klasično kampiranje potrebno imati klasični šator ili kampericu ili ih unajmiti, kad glampirate, dolazite već u postavljene mobilne kućice ili šatore najčešće u potpunosti namještene ili barem s više komfora. Zajedničko je kampiranju i glampiranju to što se obično nalaze na istim mjestima, dalje od gradske vreve i centralnih točaka turističkih mjesta, u prirodi, miru i tišini.

Camp Rehut - 2 Camp Rehut - 2 (Foto: Camp Rehut)


Luksuz na Murteru


Mobilne kućice kampa Rehut gosti su nazvali luksuznim kampiranjem. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu ili barem toalet, a kreveti su opremljeni pamučnom posteljinom, koju će vam, uz ručnike, zamijeniti svaki treći dan. Kuhinje su u potpunosti opremljene, pa se ne morate brinuti o tome kako ćete nahraniti gladne trbuščiće nakon cjelodnevnog odmaranja u hladovini. Zvuči odlično za kamp, zar ne?


Komforni boravak u prirodi


Svaki put kada budete prilazili kućici, opuštat će vas miris ljekovitog i mirisnog bilja i voćki. Natkrivene drvene terase odlične su za obrok usred prirode ili za opušteno čitanje knjige u hladovini. S obzirom na to da se sa svake terase pruža prekrasan pogled, možete i jednostavno uživati u njemu ne radeći ništa.

Camp Rehut - 1 Camp Rehut - 1 (Foto: Camp Rehut)


Posjetite Pocahontas


Osim što možete uživati u mobilnim kućicama, vlasnici kampa nude vam i posjet svom ranču Pocahontas, gdje se možete družiti s konjima, upisati školu jahanja ili unajmiti konja i jahati u moru ili prirodi.


Zaboravite na apartmane i odvažite se na nešto drugačije. U ponudi koju smo pronašli čak do šest osoba može za 979 kuna provesti tri prekrasna dana u mobilnim kućicama kampa Rehut na Murteru, razgledati ranč Pocahontas i jahati prema dogovoru. Još se uz to možete i kasno odjaviti, može li bolje?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju