Galerija Na jugu SAD-a jedu se pohane zelene rajčice 0 Jeste li kada probali pohani avokado? 0 Ispohati se mogu kolutići luka 0 Pohane gljive 0

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Želite li pohati povrće neobičnog oblika poput šampinjona ili cvjetova cvjetače, sigurno ćete imati problem s ravnomjernim nanošenjem smjese za paniranje na površinu tih namirnica.

Da biste smanjili nered u kuhinji, jaje, brašno i krušne mrvice stavite u zasebne kutije s poklopcem. U svaku kutiju ubacite komad povrća za paniranje, zatvorite je pa dobro protresite. Ponovite postupak sa svakom kutijom dok ne dobijete savršeno paniran komad povrća.

Umjesto kutija možete upotrijebiti i veću plastičnu vrećicu za smrzavanje te tako smanjiti mogućnost lijepljenja smjese za paniranje na vrške prstiju.

Hrskavu koricu šampinjona dobit ćete pak ako gljive ubacite u duboko ulje zagrijano na 175 do 190 Celzijevih stupnjeva. Nakon pečenja komadiće prženog povrća obvezno stavite na papirnati ručnik kako bi se upio višak masnoća.