Ovaj kulinarski tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti kako pripremiti brza i proračunski prihvatljiva jela, a istovremeno se žele hraniti zdravo.

Kuhaona je gastro-edukacijski centar u središtu Zagreba na adresi Opatovina 13, u neposrednoj blizini tržnice Dolac, na kojem se sjedinjuju fantastični mirisi, okusi i slike hrane, stječu znanja, razvijaju kulinarske vještine i oslobađa prikriveni kulinarski talent. Osnova jelovnika koji će polaznici pripremati na Kuhaona tečaju je mediternska kuhinja, jedna od zdravstveno najprihvatljivijih oblika prehrane. Maneštre i juhe, mesa u umaku i domaća tjestenina, pogače i pite, kombiniranje tjestenine s umacima, riblja jela, pečenja i pržena jela - za svakoga će se naći ponešto.

Voditeljica Kuhaona tečaja Damira Skansi, po profesiji je novinar, a po vokaciji kulinarski zaljubljenik. Odabrala je jela koja će polaznici zavoljeti na prvi zalogaj i rado ih reprizirati u svojoj kuhinji. Inače, neke od osnovnih načela u kuhinji Damira je naučila od svog oca, profesionalnog kuhara.

Putovanjima i životom, većim dijelom u mediteranskim zemljama, pridodala je svojim dalmatinskim korijenima izvrsnu kulinarsku nadogradnju. Svoja iskustva i jela s obiteljskog stola pretočila je i u knjigu 'Kuhajmo brzo i zdravo'.

Kuhaona je gastro-edukacijski centar u središtu Zagreba na adresi Opatovina 13, u neposrednoj blizini tržnice Dolac, na kojem se sjedinjuju fantastični mirisi, okusi i slike hrane, stječu znanja, razvijaju kulinarske vještine i oslobađa prikriveni kulinarski talent.

Mjesečne tematske kulinarske i slastičarske radionice, radionice fotografije hrane, kao i radionice za turiste – posjetitelje Zagreba te kulinarski teambulidinzi tvrtki samo su neki od specijaliteta Kuhaona ponude.

Detaljan raspored tečaja pogledajte na web stranici Kuhaone.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju