Svašta smo finoga i lijepoga u životu probali, od predjela do deserta na svim kontinentima, ali nešto ovako prekrasno što je napravio chef
Joaquim Sousa
- definitivno još nismo!

Glavni kuhar portugalskog restorana Ipsylon u hotelu Oitavos, osmislio je i napravio kolač koji se otvara poput cvijeta! Štos je u tome da čokoladne latice reagiraju na toplu kremu i u određenom trenutku se doista počnu otvarati.


Dakle, ako želite čokoladni cvjetak uronjen u slasnu kremu, a da je pritom u sredini cvijeta sakrivena i kugla sladoleda - morat ćete napraviti ovo kod kuće, ili posjetiti Cascais na jugozapadu Europe!

Do tada - uživajte u videu!


 

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega"