Svašta smo finoga i lijepoga u životu probali, od predjela do deserta na svim kontinentima, ali nešto ovako prekrasno što je napravio chef
Joaquim Sousa
- definitivno još nismo!

Glavni kuhar portugalskog restorana Ipsylon u hotelu Oitavos, osmislio je i napravio kolač koji se otvara poput cvijeta! Štos je u tome da čokoladne latice reagiraju na toplu kremu i u određenom trenutku se doista počnu otvarati.


Dakle, ako želite čokoladni cvjetak uronjen u slasnu kremu, a da je pritom u sredini cvijeta sakrivena i kugla sladoleda - morat ćete napraviti ovo kod kuće, ili posjetiti Cascais na jugozapadu Europe!

Do tada - uživajte u videu!


 

U trendu Šetnica kroz Kanal sv. Ante - 2 Kao iz bajke Četiri i pol kilometra ljepote: Put na kojem se spajaju grad i more, priroda i povijest EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Ghazipur - 3 Otrovni smrad Ne prestaje rasti: Planina smeća koja truje milijune ljudi svake godine naraste za 10 metara