Arena One 99 Glamping resort u Pomeru nalazi se nekoliko kilometara od Pule, a nudi nekoliko različitih, posebno osmišljenih varijanti smještaja za glamurozno kampiranje - namijenjeno onima koji žele uživati u prirodi, a da se pritom ne odreknu udobnog kreveta ili meke posteljine. Kako bi ponuda bila u potpunosti prilagođena gostima, Arena je, u suradnji s vrhunskim međunarodnim proizvođačima luksuznih šatora Adria Home, Lushna Group, Outstanding i Crippacampeggio, ponudila gostima nekoliko tipova glamping šatora. Neovisno o njihovoj veličini ili koliko osoba primaju (od dvije do šest), vrhunski komfor i luksuz je ujednačen. Svaki šator bogato je opremljen - klima, LCD Flat screen TV, kompletno opremljena kuhinjica sa illy aparatom za espreso, kupaonicom s luksuznim setom kozmetike, a sve na razini modernih hotela visoke kategorije.

Arena One 99 Glamping resort - 10 Arena One 99 Glamping resort - 10

Osim vrhunskog komfora, dodatni sadržaji kampa osmišljeni su sa svrhom pružanja luksuznog odmora svojim gostima. Raskošna spa & wellness zona “SPA one4you” na otvorenom s whirlpoolima, šatorima za tretmane, kišnom sobom, saunom, prostorima za opuštanje na otvorenom, platformom za jogu i outdoor fitnesu u istarskom zelenilu, nudi gostima prostor za odmor duha i tijela, a osmišljena je i kreirana u skladu sa prirodom i konceptom 4 elemenata – zemlja, zrak, voda i vatra.

Arena One 99 Glamping resort - 8 Arena One 99 Glamping resort - 8

Spa-programi i popratne aktivnosti u potpunosti su posvećene harmoniji duha i tijela (mind full vs. mindful). Temelje se na konceptu zdravog života te uključuju programe joge, meditacije, korektivne gimnastike i aktivnosti smanjenja stresa, dok se u svim tretmanima upotrebljavaju isključivo certificirani spa-proizvodi prirodnog i organskog porijekla.

Arena One 99 Glamping resort - 3 Arena One 99 Glamping resort - 3

Za najmlađe goste kampa posebno su osmišljeni programi i animacijski sadržaji, primjerice škole plivanja, kreativne radionice, kino i kazališne predstave te dva opremljena indijanska šatora za kids & teens klub. Za dodatni aktivan odmor gostima su na raspolaganju bicikli, kajaci, sve popularnije SUP daske (stand-up paddling) te škola surfa za djecu i odrasle.

Ponuda hrane i pića u restoranima i barovima temelji se na lokalnim i zdravim specijalitetima, a osmišljena je tako da gost uživa u okusima Istre. Lounge i beach barovi smješteni u dubokoj hladovini borove šume tik uz more predstavljaju idealno mjesto za uživanje.

> Maštajte o ljetu: 15 najljepših istarskih plaža

Kako bi se osigurao miran i tih odmor, vozilima je zabranjen ulazak u kamp, a gostima je osiguran parking s punjačima električnih vozila te posebni punjač za Teslina vozila. Unutar kampa na raspolaganju su električna vozila, što kamp čini održivim, smanjuje emisiju CO2, istodobno nudeći „zeleni“, a neki će ga doživjeti i kao zabavan prijevoz.

Arena One 99 Glamping resort - 4 Arena One 99 Glamping resort - 4

Arena One 99 Glamping konceptualno izlazi iz okvira klasičnog kampiranja te otvara nove horizonte luksuznog odmora. Ima 199 smještajnih jedinica, posebno istaknutih u samom imenu - One 99.

> Jedinstveni restoran u Hrvatskoj: Slobodno uđite u Tajni vrt!

"Zadivljen sam kako su arhitekti uspjeli ukomponirati nove objekte u istarski pejzažni ambijent ne remeteći ničim prirodni slijed, stvarajući kvalitetnim materijalima: drvom, platnom i kamenjem pravi Glamping gradić za oko 700 stanovnika u 190 kućica. Hrabar je to izazov svima koji u ovom poslu nešto znaju o struci, ali također i izazov novom profilu potražnje za prirodniji relaks. Kapa dolje investitoru", rekao je Joao Alves Pereira, predsjednik FICC-a (Svjetske asocijacije kampista i karavanista) povodom otvorenja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju