Prekrasno vrijeme u mjesecu listopadu mnoge nadanjuje na odlazak na Jadransku obalu. Parovi ili veća društva u potrazi su za većim kućama na atraktivnim lokacijama u kojima mogu provesti sunčane jesenske dane.

Kamena vila Silva na Makarskoj rivijeri jedna je od takvih smještajnih jednica. Ova impresivna trokatnica od 190 četvornih metara nalazi se kod Tučepa, odnosno podno čarobnog Biokova, a može primiti deset osoba.

U prizemlju vile nalazi se kuhinja, blagavaonica, teretana i prostor za pranje rublja, dok su na drugom i trećem katu smještene spavaće sobe, dnevni boravak te kupaonice. Vila je namijenjena za deset osoba Vila je namijenjena za deset osoba (Foto: Airbnb)

Povrh svega, ispred vile nalazi se bazen od 35 četvornih metara s pogledom na spektakularno Jadransko more.

Prekrasna priroda okružuje vilu Silvu koju je najbolje istražiti pješice ili na dva kotača. Kada se zaželite noćnog života, uputite se u Makarsku koja je udaljena otprilike 5 kilometara.

Vila se iznajmljuje preko Airbnba po cijeni od oko 1600 kuna na noć.

Kako izgleda unutrašnjost vile Silve, pogledajte u našoj fotogaleriji. Na raspolaganju vam je i bazen Na raspolaganju vam je i bazen (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju