Ovog vikenda otok Rab postaje centar dobrih okusa i ugodnih osjećaja jer se priprema prvi 'Jardin fest'. Radi se, naime, o šarmantnom vikend festivalu koji će se održati u prekrasnom gradskom parku Dorka među povijesnim zidinama stare gradske jezgre gdje će posjetitelji moći uživati u izvrsnom glazbenom programu i zanimljivoj ponudi jednog od najpopularnijih ljetnih pića - gin tonica.


U petak, 13. srpnja, Rabljane i njihove goste će zabavljati talentirani Riječanin Marko Tolja koji će u akustičnoj verziji izvesti neke od svojih najpoznatijih pjesama. Okupljena publika pjevušit će s njim uglas „Tišinu“, „Za sreću drugo ime“, „Zaplesale su sjene“ i mnoge druge. Atmosferu će dodatno upotpuniti svjetlosni light show uoči samog koncerta.


Subotnju ljetnu večer svojim će stasom, glasom i interpretacijom uveličati pak atraktivna Zadranka Natali Dizdar i svojim uspješnicama među kojima su „Ne daj“, „Mjesto za jedno“ i druge, prirediti prisutnima pravu večer za pamćenje.


Pored uživanja u izvrsnoj, kvalitetnoj domaćoj glazbi, oba dana festivala će svi zainteresirani moći poslušati i zanimljivu hologramsku prezentaciju o sve popularnijem gin tonicu i botanici koja ga prati. A da ne bi sve ostalo samo na gledanju i slušanju, pobrinut će se pet vrhunskih proizvođača gina koji će svoje proizvode nuditi na nekoliko punktova u parku gdje će najbolje koktele za posjetitelje pripremati vrhunski barmeni.


'Jardin fest' je, inače, još jedna u nizu manifestacija u organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice Grada Raba i Pučkog otvorenog učilišta koja dodatno obogaćuje turističku ponudu i oživljava skrivene kutove grada te domaćim i stranim turistima uz zanimljiv popratni sadržaj otkriva predivne lokacije stare gradske jezgre.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju