Passarola
, jedan od najboljih hrvatskih restorana, osim vrhunske hrane, ovog ljeta posjetiteljima pruža novi prostor namijenjen uživanju u najukusnijim pićima, dobroj glazbi i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Nevjerojatan restoran Passarola već godinama ispunjava sva osjetila brojnih gurmana izvrsnom hranom, vrhunskim vinima, ljubaznim osobljem i posebnim ambijentom stare palače u gradu Hvaru.

Chef Igor Obradović kreira tradicionalna dalmatinska i mediteranska jela s dodatkom suvremenosti i to od lokalnih, svježih i organskih namirnica.

Novootvoreni i posebno dizajnirani prostor starog podruma u Hvaru predstavlja novo mjesto za uživanje i zabavu do čak pet sati poslije ponoći. Passarola ovog ljeta zasigurno postaje najposjećenije mjesto otoka Hvara s najboljom ponudom za sva osjetila.

U galeriji fotografija donosimo djelić atmosfere iz restorana Passarola koji je otvorio vrata svog vrhunski dizajniranog podruma, a više informacija potražite na službenoj stranici restorana Passarola.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju