Kako objektivno recenzirati slastičarnu, a da pritom ne odeš u krajnost? Lako, povedeš osmogodišnjaka sa sobom i gledaš reakcije! U skroz malenom alatkom prostoru na početku zagrebačke Gundulićeve ulice otvorena je nova slastičarna - Yogorino.

Dijete od svega ponuđenog trenutno bira hamburger od smrznutog jogurta i kaže da mu je kao smrznuta pinca. Uzimam djetetu iz usta i slažem se s njim. Ja proždirem sladoled s preljevom od naranče i limuna, ukrašen karameliziranim marcipanom, Junior s jagodama i šarenim mrvicama. Iako je njegov estetskiji, meni moj djeluje kao da jedem slaju s čvarcima, ajme...

Divno! Završavamo s ledesno slasnil canollijem, da bi moj sin to sve zalio s frapeom od jagode i zabijanjem noža u moje veliko srce - ovaj je triput bolji od našeg. Tužan zbog te činjenice, ali i sretan što je on sretan, bilježim Yogorino kao mjesto gdje treba izvesti dijete na zdrav i ukusan obrok!

Yogorino je do sada otvorio preko 600 trgovina diljem svijeta, a u Zagrebu ga uz City Center East, od sad ima i u Gundulićevoj 5!
Ono po čemu se Yogorino razlikuje jest naglasak na proizvodnji isključivo prirodnih i zdravih slastica. Yogorino proizvodi su zasigurno među najvećim predstavnicima funkcionalne hrane, odnosno najpotpuniji su primjeri zdravih namirnica. Njihova temeljna kvaliteta jest visoka probavljivost i to zbog drastično smanjene laktoze.

Proizvodi dolaze u 150 različitih okusa, a ponuda se sastoji od:
o Yogorino kupova (probiotičkog sladoleda na bazi jogurta)
o Yogorino kornet
o Frapea
o Ledenih torti
o Semifredda
o Briochea
o Cannolia
o Mignona
o Desertnih čašica
o Različitih svježih napitaka
o Smotthie
o Palačinke
o Palačinke specijal
o Yogorino hamburger
o Vafli
o Kave

U Yogorinu sami kreirate svoje slastice, na raspolaganju Vam stoje:
Voćni umaci:
jagoda, kivi, banana, jabuka, kruška, voćna salata, ananas, lubenica, mango, papaja, kokos, marelica, smokva, nar, bobičasto voće, malina, borovnica, ribizle, crne kupine.

Hladni umaci: jagoda, malina, breskva, marelica, ribizl, vanilija, lješnjak, limun, naranča, kivi, kava, čokolada, karamela, banana, trešnja, tropic, jabuka.

Topli umaci: tamna čokolada s lješnjacima, bijela čokolada, bijela čokolada s karameliziranom rižom, pistacija, badem, karamela, vanilija, nutella

Dodaci: žitarice, nocciola, amareto, meringa, kokos, karamelizirana riža, minismarties, čokoladni smotuljci, karamelizirani marcipan, puslice, mueslie, lješnjak, slatki kornet, šarene i čokoladne mrvice i dr.

Stoga, maštu na volju i stvorite vlastite nisko kalorične slastice i uživajte bez grižnje savjesti - posjetite i Yogorino stranicu!.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju