Znamo da nije ni prezdravo, niti po novčanik korisno svakoga dana jesti odležane goveđe steakove, ali kad je to tako fino. Pa barem jednom mjesečno razveselite sebe i se jednom ovakvom mesnom delicijom!

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Sastojci za marinadu:
- 4 svježe zelene stabljike timijana
- 1 crvena čili paprika
- 3 režnja češnjaka
- 1 žlica soli
- 4 žlice maslinova ulja

Sastojke za marinadu nasjeckajte, a zatim ih usitnite u mužaru. Dodajte sol i ulje. U dobivenom toću, marinirajte meso barem četiri sata.
Ispecite to na grilu, i - dobar tek vam!