Znamo da nije ni prezdravo, niti po novčanik korisno svakoga dana jesti odležane goveđe steakove, ali kad je to tako fino. Pa barem jednom mjesečno razveselite sebe i se jednom ovakvom mesnom delicijom!

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Sastojci za marinadu:
- 4 svježe zelene stabljike timijana
- 1 crvena čili paprika
- 3 režnja češnjaka
- 1 žlica soli
- 4 žlice maslinova ulja

Sastojke za marinadu nasjeckajte, a zatim ih usitnite u mužaru. Dodajte sol i ulje. U dobivenom toću, marinirajte meso barem četiri sata.
Ispecite to na grilu, i - dobar tek vam!