Znamo da nije ni prezdravo, niti po novčanik korisno svakoga dana jesti odležane goveđe steakove, ali kad je to tako fino. Pa barem jednom mjesečno razveselite sebe i se jednom ovakvom mesnom delicijom!

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Sastojci za marinadu:
- 4 svježe zelene stabljike timijana
- 1 crvena čili paprika
- 3 režnja češnjaka
- 1 žlica soli
- 4 žlice maslinova ulja

Sastojke za marinadu nasjeckajte, a zatim ih usitnite u mužaru. Dodajte sol i ulje. U dobivenom toću, marinirajte meso barem četiri sata.
Ispecite to na grilu, i - dobar tek vam!