Piletina, koliko god jednostavna, može biti čista delicija. Od pohanih krilaca, odkoštenih punjenih bataka, sve do nezaobilazne pileće juhe, mamine ili bakine - svejedno. No, danas vam predlažemo pijano pile, odnosno recept za pile punjeno - pivom! Uštedjet ćete na zalijevanju i proljevanju, a sve će imati ječmeno-hmeljnu aromu - iznutra! Blesavo, ali veselo, slutimo veselje muškog dijela tuluma!

U trendu Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Od sastojaka trebate:
1/3 šalice smeđeg šećera
2 žlice čilija u prahu
2 žlice paprike
2 žličice suhe gorušice
1/2 žličice soli
¼ žličice crnog papra
Limenku piva
1 cijelo pile

Upalite roštilj. Pomiješajte smeđi šećer, čili u prahu, papriku, suhu gorušicu, sol i mljeveni crni papar u maloj zdjeli. Posjednite pile na limenku i cijelo začinite pripremljenom smjesom začina. Pile stavite na roštilj u uspravnom položaju i zatvorite poklopac. Dobar tek!