Piletina, koliko god jednostavna, može biti čista delicija. Od pohanih krilaca, odkoštenih punjenih bataka, sve do nezaobilazne pileće juhe, mamine ili bakine - svejedno. No, danas vam predlažemo pijano pile, odnosno recept za pile punjeno - pivom! Uštedjet ćete na zalijevanju i proljevanju, a sve će imati ječmeno-hmeljnu aromu - iznutra! Blesavo, ali veselo, slutimo veselje muškog dijela tuluma!

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac

Od sastojaka trebate:
1/3 šalice smeđeg šećera
2 žlice čilija u prahu
2 žlice paprike
2 žličice suhe gorušice
1/2 žličice soli
¼ žličice crnog papra
Limenku piva
1 cijelo pile

Upalite roštilj. Pomiješajte smeđi šećer, čili u prahu, papriku, suhu gorušicu, sol i mljeveni crni papar u maloj zdjeli. Posjednite pile na limenku i cijelo začinite pripremljenom smjesom začina. Pile stavite na roštilj u uspravnom položaju i zatvorite poklopac. Dobar tek!