Za krunidbu njegovog veličanstva krumpira trebate velike krumpire i slaninu, a za punjenje izaberite što volite: šunku, sir, kobasice, pršut, krenovke, maslac, luk... Uglavnom, dajte mašti na volju!

Dakle, krumpiru izdubite sredinu (vidjet ćete točno kako treba niže u videu), napunite ga punjenjem po želji, začepite krumpirovim čepićima, omotate slaninom, sve zajedno stavite u foliju i na roštilj nekih sat, sat i pol vremena.

U trendu Varivo od mahuna Tjedni jelovnik 7 sirotinjskih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se mogu napraviti za smiješan novac Plima, ilustracija Nezapamćena nepogoda Jadranski cunami: Dan kada je podivljalo more uhvatilo ljude na spavanju, izvlačilo ih iz kuća i potapalo brodove Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"

Nemojte popiti sve gemište, i dobar vam tek!