Za krunidbu njegovog veličanstva krumpira trebate velike krumpire i slaninu, a za punjenje izaberite što volite: šunku, sir, kobasice, pršut, krenovke, maslac, luk... Uglavnom, dajte mašti na volju!

Dakle, krumpiru izdubite sredinu (vidjet ćete točno kako treba niže u videu), napunite ga punjenjem po želji, začepite krumpirovim čepićima, omotate slaninom, sve zajedno stavite u foliju i na roštilj nekih sat, sat i pol vremena.

U trendu Luksemburg - 4 Veliko vojvodstvo 48 sati u najbogatijoj zemlji svijeta: Mala, ali moćna europska ljepotica koju turisti nepravedno zaobilaze Omiš je neotkriveni hrvatski biser za mnoge turiste Najbolja reklama za Hrvatsku Hrvatske ljepote o kojima turisti ne znaju puno: "Čudno je što se grad nalazi 35 minuta od Splita, a tako malo ljudi tu dolazi" Kako pravilno orezati bosiljak? Za kulinarske kreacije Kako pravilno odrezati listove da vam bosiljak stalno raste?

Nemojte popiti sve gemište, i dobar vam tek!