Bacchus Jazz Bar
Sjećate li se starih, ali ugodnih kafića u kojima su glavni likovi velikih književnih djela provodili vrijeme? Bacchus je mjesto na kojemu biste definitivno očekivali boeme. Ljubiteljima jazz glazbe i poezije, mali kafić u blizini Glavnog kolodvora prirast će srcu onog trena kad ga ugledaju. A tek dvorište...

Svijet Stripa Confetti
Ukoliko ste stripoljubac koji vapi za nešto opuštenijom atmosferom od one koja vlada u specijaliziranim knjižarama, zaputite se prema Ožegovićevoj ulici. Osim strip junaka koji vas promatraju sa zidova kafića, društvo će vam praviti nasmijani konobari. Simpatično uređen prostor može se pohvaliti velikim brojem domaćih i stranih izdanja stripova.

Astro Caffe
Zaljubljenici u astrologiju napokon su došli na svoje. Naime, u Masarykovoj ulici otvorio se kafić koji posjetiteljima nudi mogućnost uvida u vlastitu natalnu kartu. Ukoliko Vas uz astrologiju veže nešto više od znatiželje, na istom mjestu možete pronaći besplatna predavanja poznatih astrologa.

Kino Grič
Kino Grič pravi je izbor onima u potrazi za mjestom koje unosi boje u tmurne, zimske dane pred nama. Na prvi će Vas pogled osvojiti razigranim ambijentom koji se prostire na tri etaže. Ovisno o dijelu dana, preuzima ulogu kafića, kluba ili kina koje broji stotinjak sjedećih mjesta. Pušenje je dozvoljeno.

Art Caffe CICA
Možete li se zamisliti u kafiću koji umjesto stolova ima perilice rublja? Na samom početku popularne Tkalče sakrio se maleni art caffe koji je pravi raj za kreativce. Cica je svojom originalnošću pronašla način na koji će se istaknuti u ulici prepunoj pubova.

Kim’s Coffee
Osim prekrasno uređena prostora, Kim’s Coffee karakterizira ugodna, obiteljska atmosfera. Ukoliko se požurite te u Petrovu stignete prijepodne, uz kavu ćete dobiti i croissant. Posebno će oduševljena biti ženska populacija kojoj se nudi mogućnost listanja omiljenih časopisa uz ispijanje ukusne kave.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju