Riječ je o značajnom i važnom priznanju, budući da stručni sud nagrade čine 150 uglednih šefova kuhinja, stručnjaka za pića i sommeliera iz najpoznatijih europskih kulinarskih organizacija. Samo se testiranje odvija „naslijepo“, a u proces ocjenjivanja mogu ući isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina te samo onih proizvođača koji posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

„Izuzetno smo sretni i ponosni što smo ovu nagradu dobili upravo za naš Pan Lager. Ovo je važna i posve neovisna potvrda njegove vrhunske kvalitete te dokaz da u našoj pivovari u Koprivnici proizvodimo pivo na koje zaista možemo biti ponosni“, rekao je direktor marketinga Carlsberga Croatia, Martin Best na današnjoj konferenciji za novinare. Ovom je prilikom zahvalio i svim djelatnicima Carlsbergove pivovare u Koprivnici koji su svojim radom, trudom i znanjem doprinijeli ovom izuzetnom uspjehu.

Inače, o značaju ove nagrade govori i činjenica da tek 10 posto od svih proizvoda koji se ocjenjuju, uspije dobiti 3 zlatne zvjezdice, što odgovara rezultatu od više od 90 posto mogućih osvojenih bodova! Što reći, nego da je stvarno lijepo kad nešto naše cijene širom svijeta! Čestitke Panu - piviliii!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju