AC/DC
Australci obožavaju pivo, a postoji li boji bend za uživanju u istom od AC/DC? Australske rock legende stavile su svoj logo na njemački Premium Lager pod nazivom 'Australian Hardrock' koji obećava da će "fire up your tongue like TNT“, a proizveden je u skladu sa njemačkim zakonom o čistoći piva iz 1516.

Motorhead
Trijezni? Teško.... Ne samo da Motorhead imaju vlastiti brand vina, legendarni rokeri imaju i 'Bastards Lager', prvi put predstavljen na Švedskom Rock Festivalu 2012. "Motorhead Bastards Lager“ je svježe voćno pivo s finim sladnim karakterom. Vrlo kvalitetno pivo koje cijene rokeri svih dobnih skupina.

Pearl Jam
Kako bi proslavili dvadesetu godišnjicu benda, stvoren je 'Faithfull Ale', belgijanac sa sedam posto alkohola.

Sepultura
Potpis benda 'S' sa šiljcima krasi etiketu njihovog svjetlog piva. Nismo imali priliku kušati, ali kažu da pivo malo mutno, s aromom banane i klinčića, koja se osjeti zbog posebne vrste kvasca.

Kiss
Ovo nije bilo teško predvidjeti. Zar da bend koji prodaje lijesove s potpisom nema i vlastito pivo!? 'Destroyer' pivo proizvedeno u Švedskoj, ali bazira se na njemačkom receptu. Oni koji su ga kušali dali su pivu umjerene kritike, ništa posebno, ali KISS obećava svojim fanovima "puno pjene, lijep okus i uravnoteženu gorčinu, poput originalnog "Pilsa". I ako su boce previše fensi za vas, „Razarač '' je dostupan i u ogromnoj limenci!
 

Iron Maiden 'Trooper' ale
Osmislio ga je pjevač Iron Maidena Bruce Dickinson u suradnji sa stručnjacima Robinzons British Pivovare. Pun pogodak - o čemu govori i podatak da je vrlo brzo postalo najprodavanije pivo u povijesti ove pivovare.
'Trooper' je Premium British Beer inspirirano Iron Maidenima i ručno prozveden u Robinsons pivovari. Okus slada od jedinstvene mješavine Bobec, Goldings i Cascade hmelja s tragovima limuna dominiraju ovim zlatnim pivom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju