Pacanje mesa za roštilj je nešto što vam je odavno blisko i poznato, ali naučite danas u ovom videu kako biste začinili svinjetinu da ste - Kinez.

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

Sastojci:
500 grama narezane svinjetine
5 češnjeva češnjaka
5 cm naribanog đumbira
4 žlice meda
2 žlice hoisin umaka
2 žlice svijetlog umaka od soje
1 žlica tamnog umaka od soje
1 žlica rižinog vina
2 žlice fermentiranog crvenog tofua
1 žličica sezamovog ulja.

Pomiješajte sve sastojke. Odvojite ¾ i marinirajte svinjetinu 6 sati u hladnjaku. Zapalite vatru u zaštićenom prostoru i dodajte komad drva za dimljenje. Prvo ćete svinjetinu staviti dalje od vatre samo da poprimi aromu dima. Nakon 15 minuta stavite je direktno iznad vatre, a pet minuta prije kraja još jednom premažite meso ostatkom marinade.

祝您好胃口 (Google translate kaže da je ovo dobar tek)

Na kraju, pogledajte i video!