Pacanje mesa za roštilj je nešto što vam je odavno blisko i poznato, ali naučite danas u ovom videu kako biste začinili svinjetinu da ste - Kinez.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom

Sastojci:
500 grama narezane svinjetine
5 češnjeva češnjaka
5 cm naribanog đumbira
4 žlice meda
2 žlice hoisin umaka
2 žlice svijetlog umaka od soje
1 žlica tamnog umaka od soje
1 žlica rižinog vina
2 žlice fermentiranog crvenog tofua
1 žličica sezamovog ulja.

Pomiješajte sve sastojke. Odvojite ¾ i marinirajte svinjetinu 6 sati u hladnjaku. Zapalite vatru u zaštićenom prostoru i dodajte komad drva za dimljenje. Prvo ćete svinjetinu staviti dalje od vatre samo da poprimi aromu dima. Nakon 15 minuta stavite je direktno iznad vatre, a pet minuta prije kraja još jednom premažite meso ostatkom marinade.

祝您好胃口 (Google translate kaže da je ovo dobar tek)

Na kraju, pogledajte i video!