Bacite li kolutiće luka na roštilj, velika je šansa da će propasti kroz rešetke, nabodete li ih na ražnjić, sredina će ostati tvrda... Zato radije slijedite ove korisne savjete:

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima

1. Kriške luka neka budu debele barem pola centimetra.

2. Luk možete grilati bez ikakvih dodataka, ali ga za bolji okus premažite maslinovim uljem i razveselite začinima po želji - kao alternativu soli i papru možete koristiti kumin i čili u prahu.

3. Ako su vam rešetke široke, propadanje luka spriječit ćete tako da rešetku prekrijete folijom.

I, naravno, bacite oko na video!