Bacite li kolutiće luka na roštilj, velika je šansa da će propasti kroz rešetke, nabodete li ih na ražnjić, sredina će ostati tvrda... Zato radije slijedite ove korisne savjete:

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

1. Kriške luka neka budu debele barem pola centimetra.

2. Luk možete grilati bez ikakvih dodataka, ali ga za bolji okus premažite maslinovim uljem i razveselite začinima po želji - kao alternativu soli i papru možete koristiti kumin i čili u prahu.

3. Ako su vam rešetke široke, propadanje luka spriječit ćete tako da rešetku prekrijete folijom.

I, naravno, bacite oko na video!