Bacite li kolutiće luka na roštilj, velika je šansa da će propasti kroz rešetke, nabodete li ih na ražnjić, sredina će ostati tvrda... Zato radije slijedite ove korisne savjete:

U trendu EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Malo Grablje - 4 Otok sunca Selo duhova na Hvaru: Malo Grablje u kojem ćete naći restoran s milijun zvjezdica Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina"

1. Kriške luka neka budu debele barem pola centimetra.

2. Luk možete grilati bez ikakvih dodataka, ali ga za bolji okus premažite maslinovim uljem i razveselite začinima po želji - kao alternativu soli i papru možete koristiti kumin i čili u prahu.

3. Ako su vam rešetke široke, propadanje luka spriječit ćete tako da rešetku prekrijete folijom.

I, naravno, bacite oko na video!