Bacite li kolutiće luka na roštilj, velika je šansa da će propasti kroz rešetke, nabodete li ih na ražnjić, sredina će ostati tvrda... Zato radije slijedite ove korisne savjete:

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak

1. Kriške luka neka budu debele barem pola centimetra.

2. Luk možete grilati bez ikakvih dodataka, ali ga za bolji okus premažite maslinovim uljem i razveselite začinima po želji - kao alternativu soli i papru možete koristiti kumin i čili u prahu.

3. Ako su vam rešetke široke, propadanje luka spriječit ćete tako da rešetku prekrijete folijom.

I, naravno, bacite oko na video!