"Očekujete li hranu i atmosferu na koju ste navikli, onda nemojte doći u RougeMarin City. Ovdje vas, naime, očekuje nešto potpuno drugačije, novi streetfood koncept inspiriran berlinskom i amsterdamskom scenom, dosad neviđen u Zagrebu i Hrvatskoj", istaknuo je chef Marin Medak na otvaranju novouređenog RougeMarin Cityja.

Dobro poznati koncept, s prepoznatljivim burgerima i brojnim jelima, na ovom mjestu odlazi u prošlost, a zamjenjuje ga nešto potpuno novo – novi RougeMarin City bit će, naime, mjesto gdje se spaja hrana, piće i dobra zabava. Osim toga, ambijent je potpuno drugačiji, a autor impozantnih slika na zidu je Miro Modul Petković.

„Ponovno mičemo granice te mijenjamo koncept ugostiteljstva u njegovim temeljnim postavkama. Prvi smo prije 11 godina donijeli streetfood koncept u Hrvatsku, s danas svima omiljenim burgerima, a sad je vrijeme da našim gostima ponudimo nešto novo - dosad neviđeni koncept ne samo u Zagrebu, nego i u Hrvatskoj. Ovo je nešto potpuno drugačije od onoga po čemu smo dosad bili prepoznatljivi i što naši gosti očekuju kad dođu u naše restorane: kroz jedan medij kao što je pita kruh (tj. lepinja, odnosno somun) nudimo jela različitih zemalja, od Vijetnama preko Europe do Alžira i Maroka – dodaje chef Marin Medak ističući da će hrana biti cjenovno prihvatljiva, ali originalna.

Nije samo hrana originalna, nego i ponuda pića, posebice koktela koji će se tijekom večernjih sati nuditi gostima za degustaciju.

„Želimo da ovo bude mjesto odlične zabave, opuštena atmosfera uz glasnu glazbu. Svima nam je nakon pandemije dosta negativnih vijesti i želimo se opustiti i dobro zabaviti uz dobru energiju, a upravo to pronaći će svi koji dođu kod nas u Petrinjsku. Barmeni će svaki dan kreirati nove koktele koje će nuditi gostima kako bismo od njih dobili povratnu informaciju što im se najviše sviđa“, zaključuje Marin, dok njegovi gosti ne kriju zadovoljstvo što Zagreb napokon ima novo jedinstveno mjesto za gastronomski užitak i dobru zabavu.

Brancin na brudet: Recept za zanimljivo jelo chefa Stjepana iz MasterChefa Žiri MasterChefa Brncin na brudet chefa Stjepana Vukadina Stjepan Vukadin +0 Brncin na brudet chefa Stjepana Vukadina

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju