Nico’s je moderno uređeno mjesto na zagrebačkom Europskom trgu koje spaja koncepte bistroa s fine dining kuhinjom. Restoran se smjestio u Ban centru, a proteže na dvije etaže i prostranu terasu.

„Za delicije u Nico's bistrou zadužen je ugledni engleski chef James Hanry Hargreaves. Rođen u Leedsu u Engleskoj, svoj put prema uspješnoj kulinarskoj karijeri započeo je već s 13 godina, a nekoliko godina kasnije, sa samo 17 godina postaje chef de partie u Oulton Hall 2 Rosestte restoranu koji je nagrađen s dvije prestižne Michelinove zvjezdice. Prvo iskustvo šefa kuhinje stekao je već s 21 godinom i to u najboljem talijanskom restoranu u Leedsu Zucco. Znanje i iskustvo je gradio i kao šef kuhinje u restoranima u Španjolskoj i Češkoj“, kažu u Nico'su.

Jelovnik je spoj engleske, talijanske, hrvatske i mediteranske kuhinje pripremljene s posebnim naglaskom na lokalne i sezonske sastojke. Predjela poput tatarskog bifteka, arancina i gnuda, rižoti i tjestenine te bifteka i tuna steaka neka su od jela koje možete iskušati. Cijene rižota i tjestenine kreću se od 95 do 125 kuna, a glavna jela od mesa ili ribe platit ćete nešto više. Kako izgleda restoran, pogledajte u našoj galeriji. 

Smoothiekaša: Prvi bar u Hrvatskoj gdje se dolazi po rižu na mlijeku, domaće juhe i veganske zalogaje Smoothiekaša - 29 Smoothiekaša - 28 Smoothiekaša - 31 +30 Smoothiekaša - 30

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju