Ime i prezime: Hrvoje Zirojević

U kuhinji ne možeš bez: Muzike

Namirnica koja ti ne može dosaditi: Riba

Što te može isprovocirati u poslu: Nemar

Bez čega ne ulaziš u kuhinju: Bez strasti

Tajna dobrog rižota je: Temeljac i riža

Pogreška u hrvatskim restoranima koju ne toleriraš: Loša organizacija

Kako najviše voliš pripremati jaja: Jaja u sorbolu

Michelinova zvjezdica, da ili ne: Stvar prestiža, nije nužna kako bi restoran dobro radio/poslovao. 

Recept koji nam nikada nećeš otkriti: Nema ga.

Gastronomski trend na koji odmahuješ rukom: Ima ih na koje bih mogao odmahnuti rukom, ali im dajem šansu kao i samom sebi.

Da ne kuhaš, što bi radio: Igrao balun

Precijenjena namirnica: Jastog

Nadopuni rečenicu: Žao mi je što nisam… Luđi

Nepravedno podcijenjen sastojak: Kvasina

Da možeš ispraviti jednu pogrešku u karijeri, to bi bila: Posvetio bih se više obitelji.

Kuharica koja ima počasno mjesto na tvojoj polici: Pellaprat

Što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni: Vrimena

Pivo ili vino: Vino

Prvo jelo koje ti nije uspjelo: Šalša

Riba ili meso: Meso

Kakav gost te može izbaciti iz takta: Bahat i arogantan

Prvo jelo na koje si bio ponosan: Manistra na pome

Da možeš jedan dan kuhati bilo gdje, koje bi to bilo mjesto: Na Palagruži

Kojeg bi poznatog kuhara pozvao na ručak: Ivana Pažanina

Jelo koje nikad nisi zavolio, a trudio si se: Nema ga

Gdje bi uvijek otišao na ručak (u Hrvatskoj): Restoran Štorija 🤣

Koje ti je jelo „guilty pleasure“: Pašticada s njokima

Jelo koje još uvijek nisi, a volio bi probati: Stvarno ne znam

Koju reakciju želiš izazvati svojim jelima kod gosta: Gušt

Nastavi tri točkice: Osmijeh na lice mi mogu navući… Zadovoljni gosti

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju