Ime i prezime: Hrvoje Zirojević
U kuhinji ne možeš bez: Muzike
Namirnica koja ti ne može dosaditi: Riba
Što te može isprovocirati u poslu: Nemar
Bez čega ne ulaziš u kuhinju: Bez strasti
Tajna dobrog rižota je: Temeljac i riža
Pogreška u hrvatskim restoranima koju ne toleriraš: Loša organizacija
Kako najviše voliš pripremati jaja: Jaja u sorbolu
Michelinova zvjezdica, da ili ne: Stvar prestiža, nije nužna kako bi restoran dobro radio/poslovao.
Recept koji nam nikada nećeš otkriti: Nema ga.
Gastronomski trend na koji odmahuješ rukom: Ima ih na koje bih mogao odmahnuti rukom, ali im dajem šansu kao i samom sebi.
Da ne kuhaš, što bi radio: Igrao balun
Precijenjena namirnica: Jastog
Nadopuni rečenicu: Žao mi je što nisam… Luđi
Nepravedno podcijenjen sastojak: Kvasina
Da možeš ispraviti jednu pogrešku u karijeri, to bi bila: Posvetio bih se više obitelji.
Kuharica koja ima počasno mjesto na tvojoj polici: Pellaprat
Što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni: Vrimena
Pivo ili vino: Vino
Prvo jelo koje ti nije uspjelo: Šalša
Riba ili meso: Meso
Kakav gost te može izbaciti iz takta: Bahat i arogantan
Prvo jelo na koje si bio ponosan: Manistra na pome
Da možeš jedan dan kuhati bilo gdje, koje bi to bilo mjesto: Na Palagruži
Kojeg bi poznatog kuhara pozvao na ručak: Ivana Pažanina
Jelo koje nikad nisi zavolio, a trudio si se: Nema ga
Gdje bi uvijek otišao na ručak (u Hrvatskoj): Restoran Štorija 🤣
Koje ti je jelo „guilty pleasure“: Pašticada s njokima
Jelo koje još uvijek nisi, a volio bi probati: Stvarno ne znam
Koju reakciju želiš izazvati svojim jelima kod gosta: Gušt
Nastavi tri točkice: Osmijeh na lice mi mogu navući… Zadovoljni gosti