Ime i prezime: Braco Sanjin
U kuhinji ne možeš bez: Noževa i glazbe
Namirnica koja ti ne može dosaditi: Divlja šparoga
Što te može isprovocirati u poslu: Zabušavanje i nepoštivanje namirnica.
Bez čega ne ulaziš u kuhinju: Bez želje za kuhanjem.
Tajna dobrog rižota je: Riža i temeljac
Pogreška u hrvatskim restoranima koju ne toleriraš: Podgrijavanje hrane
Kako najviše voliš pripremati jaja: Poširati
Michelinova zvjezdica, da ili ne: Ne, kuham za goste, a ne za inspektore.
Recept koji nam nikada nećeš otkriti: Nema ga
Gastronomski trend na koji odmahuješ rukom: Fast food
Da ne kuhaš, što bi radio: Učio kuhati
Precijenjena namirnica: Nema je, svaka namirnica ima svoju vrijednost.
Nadopuni rečenicu: Žao mi je što nisam... više putovao.
Nepravedno podcijenjen sastojak: Lavanda
Da možeš ispraviti jednu pogrešku u karijeri, to bi bila: Nema je
Kuharica koja ima počasno mjesto na tvojoj polici: Pelleprat - prvi kuhar svijeta
U tri riječi, što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni: Vrhunski chefovi koji su, nažalost, napustili Hrvatsku.
Pivo ili vino: Vino
Prvo jelo koje ti nije uspjelo: Sarma
Riba ili meso: Riba
Kakav gost te može izbaciti iz takta: Bahat i nepristojan
Prvo jelo na koje si bio ponosan: Brudet
Da možeš jedan dan kuhati bilo gdje, koje bi to bilo mjesto: Restoran Central u Limi
Kojeg bi poznatog kuhara pozvao na ručak: Virgilio Martinez
Jelo koje nikad nisi zavolio, a trudio si se: Nema ga
Gdje bi uvijek otišao na ručak u Hrvatskoj: Laganini na Palmižani
Koje ti je jelo „guilty pleasure“: Pohani teleći mozak
Jelo koje još uvijek nisi, a volio bi probati: Jestivi insekti
Koju reakciju želiš izazvati svojim jelima kod gosta: Osmijeh i njihov povratak.
Nastavi tri točkice: Osmijeh na lice mi može navući... osmijeh gosta.