Galerija Food Division - 17 14 Food Division - 16 14 Food Division - 15 14 Food Division - 14 14

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Korčula - 10 Kao brod od kamena Pogledajte nevjerojatne prizore Korčule: Grad kontrasta, između mora i povijesti

Novi Zagreb je postao bogatiji za novo mjesto gdje se fino jede - tik do Muzeja suvremene umjetnosti, u Središću nalazi se Food Division kojim "chefuje" vrsni Marko Alilović, s čijim ste se likom i jelom mogli upoznati u paškom Boškincu i zagrebačkom Timeu. 

"Ambijent prostora i uređenje restorana prati viziju cijelog kvarta u kojem se smjestio. Središće je u vrlo kratkom roku postao jedan od najpoželjnijih kvartova za život a Food Division mu daje točno ono što mu je nedostajalo, s čime ovaj kvart postaje drugi centar grada", kažu u restoranu. 

Ideja restorana je spojiti različitosti koje se dobro slažu, a osim u tanjuru možete ih imati na oku i s pogledom na otvorenu kuhinju. 

"U kuhinji se inzistira na stvarnim, zanatskim kuharskim tehnikama uz pobunu protiv fine dining pretencioznosti. Food Division je prvo mjesto gdje će jednako zadovoljni biti i steak-znalci i vegani. Od  tradicionalno pripremljenog japanskog ramena, preko autorske interpretacije chicken and wafels američkog juga, do australskog black angus ribeya pečenog na binchotan ugljenu, izbor je koji odgovora i poslovnom ručku i opuštenoj prijateljskoj večeri. U stanju stalne pobune tim je u neprekidnoj potrazi za novim, boljim, drugačijim...", naglašavaju. 

Želite li provjeriti kako izgleda spoj sirovog beton i mramora, spoj ozbiljnog kuhanja i opuštene atmosfere, kuhara i gostiju, navratite u Središće...