Novi Zagreb je postao bogatiji za novo mjesto gdje se fino jede - tik do Muzeja suvremene umjetnosti, u Središću nalazi se Food Division kojim "chefuje" vrsni Marko Alilović, s čijim ste se likom i jelom mogli upoznati u paškom Boškincu i zagrebačkom Timeu. 

"Ambijent prostora i uređenje restorana prati viziju cijelog kvarta u kojem se smjestio. Središće je u vrlo kratkom roku postao jedan od najpoželjnijih kvartova za život a Food Division mu daje točno ono što mu je nedostajalo, s čime ovaj kvart postaje drugi centar grada", kažu u restoranu. 

Ideja restorana je spojiti različitosti koje se dobro slažu, a osim u tanjuru možete ih imati na oku i s pogledom na otvorenu kuhinju. 

"U kuhinji se inzistira na stvarnim, zanatskim kuharskim tehnikama uz pobunu protiv fine dining pretencioznosti. Food Division je prvo mjesto gdje će jednako zadovoljni biti i steak-znalci i vegani. Od  tradicionalno pripremljenog japanskog ramena, preko autorske interpretacije chicken and wafels američkog juga, do australskog black angus ribeya pečenog na binchotan ugljenu, izbor je koji odgovora i poslovnom ručku i opuštenoj prijateljskoj večeri. U stanju stalne pobune tim je u neprekidnoj potrazi za novim, boljim, drugačijim...", naglašavaju. 

Želite li provjeriti kako izgleda spoj sirovog beton i mramora, spoj ozbiljnog kuhanja i opuštene atmosfere, kuhara i gostiju, navratite u Središće... 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju