Ozbiljno kuhanje, opušten ugođaj: Restoran u Novom Zagrebu koji bi mogao postati hit-mjesto za gurmane

Podijeli
  • Food Division - 17 Foto: PR
  • Food Division - 16 Foto: PR
  • Food Division - 15 Foto: PR
  • Food Division - 14 Foto: PR
  • Food Division - 13 Foto: PR
  • Food Division - 12 Foto: PR
  • Food Division - 11 Foto: PR
  • Food Division - 10 Foto: PR
  • Food Division - 9 Foto: PR
  • Food Division - 8 Foto: PR
  • Food Division - 7 Foto: PR
  • Food Division - 6 Foto: PR
  • Food Division - 5 Foto: PR
  • Food Division - 4 Foto: PR
  • Food Division - 3 Foto: PR
  • Food Division - 2 Foto: PR
  • Food Division - 1 Foto: PR
  • Food Division Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 7 + 7 + 7

    Na Vrhovcu

    "Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/18

close