Mjesto posvećeno knedlama u Beogradu je totalni hit među strancima, ali i među domaćima koji obožavaju kombinaciju krumpirova tijesta sa šljivama, marelicama, čokoladom… Priča o Ferdinand knedlama krenula je otvaranjem prodavaonice u ulici Gavrila Principa 2016. godine, a u međuvremenu su se otvarale nove lokacije da bi došle i do nas. Ferdinand knedle najavile su novo prodajno mjesto zagrebačkoj Radićevoj ulici, gdje planiraju otvoriti svoja vrata krajem veljače.

„Svoju prepoznatljivost Ferdinand knedle baziraju na kvaliteti proizvoda koji se osigurava korištenjem najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, krema i posipa, što svakom ljubitelju slastica omogućava da se osjeća kao car kada mu se jedu knedle“, kažu u Ferdinand knedlama. 

Osim u Zagrebu, Ferdinand knedle otvaraju proizvodni pogon u Samoboru, a planiraju se i širiti po Europi.

Prepoznatljivi okus tijesta iz djetinjstva u kombinaciji s najrazličitijim punjenjima i posipima te prijateljske cijene u Beogradu su se pokazali kao dobitna kombinacija. Malina i slatki sir, čokolada i višnja, karamela s čokoladom, kikirikijem i medom, pasta od pistacija s bademima i malinom ili pak marakuja s divljom kupinom i mascarponeom neki su od njihovih specijaliteta, a omiljene su i slane verzije poput četiri vrste sira, meksičke knedle s ljutim papričicama ili dimljenom piletinom. 

Kako će izgledati zagrebačka ponuda moći ćemo okusiti početkom iduće godine.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju