Galerija Come to Mama 0

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Come to Mama nova je pizzerija u zapadnom dijelu Zagreba, na Vrbanima, u Kuzminečkoj ulici, nedaleko od Jarunskog jezera. Ugodni prostor s visokim stropovima i detaljima kojima ne fali šarma, kao i prostrana terasa mogu bez problema primiti stotinjak gostiju.

Kod "Mame" koja se netom otvorila, već dolaze poslovnjaci, roditelji s klincima te mlađa ekipa koja dolazi na fine Romane, pizze koje, kako kažu u restoranu, predstavljaju gastronomsko putovanje.

Kultna pizza kakva se jede na talijanskom jugu hrskava je i sočna, idealna za kombiniranje najrazličitijim nadjevima. Bez kompliciranja, Mama ima u ponudi deset pizza, od klasične Margarite, Biance sa salamom Toscana, do morske pizze sa svježim kozicama. Ako umjesto pizze više volite salate birati možete između Tune, Caprese i Burate.

"Muška" plata Papa sastoji se od pršuta, paškog sira, mozzarelle, cherry rajčica, maslina i pogačica. Nije loše za guštanje u toplim večerima uz kakvo vino ili drugo piće. Pripazite samo, jer biste od finih, vrućih pogača s maslinovim ujem, češnjakom, sirom i svježim bosiljkom lako mogli popiti koju previše. Dnevni kolači i sladoledi tu su za kraj – ili početak, ako mislite da je život previše kratak da bismo čekali desert.