Come to Mama nova je pizzerija u zapadnom dijelu Zagreba, na Vrbanima, u Kuzminečkoj ulici, nedaleko od Jarunskog jezera. Ugodni prostor s visokim stropovima i detaljima kojima ne fali šarma, kao i prostrana terasa mogu bez problema primiti stotinjak gostiju.

Kod "Mame" koja se netom otvorila, već dolaze poslovnjaci, roditelji s klincima te mlađa ekipa koja dolazi na fine Romane, pizze koje, kako kažu u restoranu, predstavljaju gastronomsko putovanje.

Kultna pizza kakva se jede na talijanskom jugu hrskava je i sočna, idealna za kombiniranje najrazličitijim nadjevima. Bez kompliciranja, Mama ima u ponudi deset pizza, od klasične Margarite, Biance sa salamom Toscana, do morske pizze sa svježim kozicama. Ako umjesto pizze više volite salate birati možete između Tune, Caprese i Burate.

"Muška" plata Papa sastoji se od pršuta, paškog sira, mozzarelle, cherry rajčica, maslina i pogačica. Nije loše za guštanje u toplim večerima uz kakvo vino ili drugo piće. Pripazite samo, jer biste od finih, vrućih pogača s maslinovim ujem, češnjakom, sirom i svježim bosiljkom lako mogli popiti koju previše. Dnevni kolači i sladoledi tu su za kraj – ili početak, ako mislite da je život previše kratak da bismo čekali desert.

 

 




 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju