Putovanja s djecom mogu biti predivna iskustva prepuna različitih dogodovština koje pamtite cijeli život i sigurni smo da kad razmišljate o odmoru, nikad nije upitno hoćete li djecu povesti sa sobom. No ako ste pak uspjeli nagovoriti bake čuvalice da ih pričuvaju koji dan, zaputite se na Jadran, smjestite se Hotelu Adriana u Zadru i doživite potpuni mir.

Odluka je pala. Djecu čuvaju baka i djed, a vi idete u Zadar. Vaše je odredište Hotel Adriana 4* u Falkensteiner resortu Borik. Nalazi se samo 3 kilometra od središta Zadra i prvo što će vas kod njega oduševiti jest pogled na obalu.

Hotel Adriana - 2 Hotel Adriana - 2 (Foto: PR)

Hotel posjeduje kategoriju You & Me, smješten je uz samo more i okružen je borovom šumom. Hotel je predviđen za boravak osoba starijih od 16 godina i mjesto je na kojem ćete, doslovno, shvatiti što znači pravi odmor.

Posebna se pozornost daje gastronomiji kako bi svi preduvjeti za savršeni odmor bili osigurani. Jela se tu prezentiraju na zanimljiv način, a kuhari će sebe opisati kao one koji cijene kreativnost, jednostavnost i pažljivost kod pripreme. Osim što znači dobro se odmoriti, ubrzo kad stignete, saznat ćete i što znači doživjeti bogatstvo mediteranskih aroma.

Hotel Adriana - 1 Hotel Adriana - 1 (Foto: PR)

Ako nemate volje ploviti po Jadranu, upustite se u gastronomsku plovidbu kroz Hrvatsku i regiju Alpe-Adria. To kulinarsko putovanje pamtit ćete još dugo, a ono će uvijek imati predznak Hotel Adriana u Zadru.

Vjerujemo da želite duže spavati kad ste na odmoru, no brine vas što s doručkom, koji se u većini slučajeva poslužuje do 10 sati ujutro. U ovom hotelu to nije slučaj, jer ako potegnete malo duže, iznenadit će vas "doručkom za spavalice" koji se poslužuje sve do 14 sati. 

Ovo zvuči kao stvarno zanimljiva prilika o kojoj više možete saznati na linku. No požurite, doručak se možda poslužuje do 14 sati, ali ponudu je potrebno rezervirati na vrijeme!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju