Bezbroj kombinacija okusa i mirisa kupcima nudi specijalizirana trgovina u centru Varaždina – Hiža čaja. Mirisi čajeva i svježe pržene kave ispunjavaju ovaj prostor, a osim toga ovdje ćete pronaći i sastojke za jela internacionalne kuhinje, razne sjemenke, bilje, začine...

Za Punkufer o ponudi Hiže čaja pričala je Maja Vrbanić.
"Zalihe nadopunjujemo tjedno, pa su naši čajevi, kava, bilje, začini i ostali sastojci uvijek svježi za kupce. Ponosni smo na kvalitetu i raznolikost našeg asortimana, pa ne volimo izdvajali neke od okusa, baš zbog toga da nešto ne izostavimo", rekla je Maja.

U ponudi je više od 100 vrsta čajeva u rinfuzi, od zelenih, bijelih, žutih, crnih, biljnih, voćnih, oolong i drugih, a tu je i pribor za pripremu i posluživanje čaja i kave. Osim kvalitetnih mješavina kava tu su i aromatizirane kave poput Vanilla Cream, Amaretto, Irish cream i drugih.

Ima i raznolikih začina i začinskih mješavina u rinfuzi, ljutih papričica i raznih umaka, od blagih i malo ljutih pa do onih koji dolaze sa upozorenjem i samo su za najhrabrije. Oni koji vole stranu kuhinju ovdje će naći sastojke, bilo to meksička, tajlandska, indijska ili neka četvrta.

"Mislimo da se razlikujemo od drugih prvenstveno po širini asortimana i individualnom pristupu našim dragim kupcima koji nam to potvrđuju svakim ponovnim dolaskom, a najviše nas veseli kad dolaze sugrađani po preporuci zadovoljnih kupaca. Proizvode i dostavljamo, a na području Varaždina i okolice, dostava je besplatna. Udaljenijim mjestima naručeno šaljemo poštom", poručila je Maja.

Radno vrijeme trgovine radnim je danom od 8 do 20, a subotom do 13 sati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju