Artikuliranje će se održati u srcu Zagreba, na predivnom i šarmantnom Strossmayerovom trgu. U sklopu premijernog Artikuliranja tri odabrana kreativca imat će prilike predstaviti svoje radove tijekom 12 dana ovog jedinstvenog street eventa. Ukoliko su vaša strast ili zanimanje slikarstvo, fotografija, dizajn, skulptura, keramika, produkt dizajn ili neki drugi oblik umjetničkog izražaja, idealna prilika da svoje radove predstavite širokoj publici je prodajna izložba u sklopu Punkufer punkta na Artikuliranju. Organizatori eventa i portal punkufer.hr nagradit će troje najkreativnijih umjetnika izložbenim prostorom u sklopu kreativne kućice tijekom svih dvanaest dana koliko traje ovaj jedinstveni street event.

Ukoliko želite sudjelovati u natječaju, sve što trebate učiniti je na adresu punkufer@novatv.hr dostaviti 3 fotografije svojih radova i sažeti koncept izlaganja s napomenom: za Artikuliranje, a troje najkreativnijih među vama nagradit ćemo izlagačkim prostorom.

Početak Artikuliranja pomaknut je na 7. svibnja, pa se svi zainteresirani kreativci mogu prijaviti do četvrtka 01. svibnja, a pobjednici natječaja biti će proglašeni u petak, 02. svibnja. Sretno svima!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju