Četvrti sisački Festival piva održava se ove subote, 15. rujna 2018., na korzu, a uz pivo ove godine posluživat će se i odlična ulična hrana. Naime, uz Festival piva održava se i Street food festival.

Kao i prijašnjih godina, program počinje rutom sisačkim pivovarama gdje će se obići zanimljivi lokaliteti vezani uz proizvodnju piva u ovome gradu. Ruta počinje u 14 sati, a iza nje, od 15 do 20 sati slijedi radionica kuhanja piva uz Udrugu pivara Aurora.

Od 16 sati je Street food festival, a istovremeno kreće i Best beard beer festival u sklopu kojega će se, na posebnom štandu, besplatno uređivati brade i na kraju birati najljepše uređena brada festivala.

Točenje piva naših zanatskih pivovara kreće od 17 sati, u 18 je kušaonica, a od 20 sati sve prati i glazbena podloga, Pickziebneri i Bajaga.

Do Siska iz Zagreba vozi poseban vlak, Siscia Express, koji sa zagrebačkog kolodvora kreće u 13 sati, a povratak je u 00:30. Vratiti se, inače, možete i redovnim linijama.

 

Festival piva pokrenut je na 160. godišnjicu rada prve sisačke pivovare, a održava se u sklopu programa Dana industrijske baštine u Sisku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju