Plaža Zrće već godinama slovi kao najpoznatije mjesto za partijanje na hrvatskoj obali. Na kilometar dugačkoj plaži koja nikad ne spava miješa se glazba iz nekoliko klubova i barova, a cijelo je okruženje poslužilo i kao scena za španjolski otok Ibizu u istoimenom filmu snimljenom 2018. Zbog svoje popularnosti smještaji se brzo popunjavaju, pa je potrebno hvatati posebne ponude, baš poput ovih. Još ako se on nalazi u blizini party zone, a imate mir kada to želite, bingo!


Na korak od središta vrhunske zabave i glazbe


Na površini od 60 tisuća metara kvadratnih nalazi se 50 glamping kućica, koje će vam biti odlična baza za uživanje na najpoznatijoj hrvatskoj plaži. Na korak od zabave i glazbe nalazi se Noa Glamping Resort, vile s 4 zvjezdice čiji će bazen biti i više nego odlična okrepa mogućem mamurluku. Isti taj bazen ili prekrasna terasa mogu biti i dobra priprema za party kada budete ispijali koktel prije nego što se zaputite u neki od najboljih klubova u Hrvatskoj.

Noa Glamping Resort - 4 Noa Glamping Resort - 4 (Foto: Noa Glamping Resort)


Luksuz od prirodnog materijala


Vile u Noa Glamping Resortu zaista su luksuzne – svaka se sastoji od dviju spavaćih soba, dviju kupaonica, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. I najvažnije, svaka vila ima privatni bazen i terasu na kojoj možete uživati do mile volje. Veoma je zanimljivo što se usred tog luksuza pronalazi mnogo ekološki prihvatljivih materijala. Naime, vile su napravljene od prirodnih materijala, točnije od balirane slame. Krovovi su pokriveni zemljom i kokosovim supstratom jer se tako omogućava bolja toplinska izolacija. Osim toga, svaka vila ima biojamu, a pročišćena se voda koristi za navodnjavanje okoliša. Sve je to za svaku pohvalu, a ostali smo oduševljeni što su u planu još i solarni paneli koji bi smanjili potrošnju struje.


Inače, Noa Glamping Resort dio je Noa grupe, u čijem su posjedu najpoznatiji beach bar na Zrću – Noa Beach Club i neki poznati kafići poput KIC-a i Johanna Francka u Zagrebu.
Odlične ponude koje nude u devetom mjesecu uključuju jeftinije cijene za dvoje ili četvero ljudi koji svoj put mogu organizirati na 3 ili 6 dana. Opcije za dvoje pogledajte ovdje, a za četvero na linku.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju