Na novom vinskom druženju u vinoteci Bornstein će se u četvrtak 10. travnja 2014. s početkom u 19:00 h predstaviti:

VINARIJA BODREN – sinonim za vrhunska ledena vina & vinarija koja se u posljednjih pet godina može pohvaliti s čak šest zlatnih medalja, pet srebrnih i tri brončane medalje Decanter World Wine Awards-a.

BOLFAN VINSKI VRH – iskrena & prirodna vina dobivena primjenom isključivo prirodnog načina uzgoja vinove loze i metoda prerade. Vina s opojnom svježinom, mineralnim i voćnim aromama, cvjetnim sortnim mirisima, za ljude koji traže više i koji znaju cijeniti razliku.

PETRAČ – karizma nije samo naziv jedne od njihovih etiketa, to je odlika svih vina koja nam dolaze iz ovog vinskog podruma. Iako poprilično novi u vinskom svijetu već se dobrano okitili nagradama i priznanjima.

VINA ZDOLC – vina koja poštuju tradiciju i idu u korak s modernim vremenom. Pjesnik Janko Leskovar upravo je u ovim, tada njegovim vinogradima pronalazio inspiraciju i jednom prilikom zabilježio «Ovamo doći, otvoriti vrata klijeti, pak pri pragu, otkud puca vidik na stotine zagorskih brežuljaka, sjesti na izvrnute škafice, izvaditi sira i kruha, a u čaše utočiti svježega, iskrećeg vina»

VUGLEC BREG - pjenušci proizvedeni klasičnom „šampanjskom“ metodom i vina koja nastavljajući višestoljetnu tradiciju vinarstva na "Vuglec Bregu", s puno truda i ljubavi postižu najvišu kvalitetu ističući svoju posebnost kroz posebnost terroira.


VERONIKA SIREVI – dobiveni od potpuno prirodnog i svježeg mlijeka, bez konzervansa i kemijskih dodataka dozrijevaju na valovitim brežuljcima hrvatskog Zagorja od kud ih na naše stolove dovodi tvrtka Mini mljekara Veronika d.o.o.

GROFELNIK SLASTICE – za koje je teško dokučiti da li su ugodnije oku ili nepcu pričaju jednu vrlo osobnu priču. Gospođa Anita Grofelnik ovom priliko će nam na licu mjesta demonstrirati razne tehnike ukrašavanja slastica koje je tijekom godina izbrusila.

Dolazak prijavite na e-mail:
bornstein@bornstein.hr ili natasa.devic@net.hr

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju