A kada ste jednom ušli u Baltazar, sve postaje podređeno vašem užitku! Obilazite vinare, pričajte s njima, isprobavajte nova vina ili već postojeće favorite, minglajte sa svojom ekipom ili upoznajte nove ljude, mezite Baltazarove delicije, đuskajte na live jazz, uživajte - dečki iz jazz kvarteta BOP SYNDICATE će jammati uživo s vama!

Što se tiče vina, tu ste uvijek u sigurnim rukama. Već dobro poznatim vinskim kućama koje su postale prijatelji Wine Jama – GALIĆ, ROXANICH, VINA BUDIMIR – pridružile su se još neke jake snage, tako da u goste dolaze podrumi BOŠKINAC i ŠEMBER. Njima uz bok ponosno stoje nove generacije – VK i VOLAREVIĆ, a da stvar bude još zanimljivija - i pravo garage wine MARKUS – jedan od impresivnijih plavaca, točnije, dingač koji se radi u Zagrebu na Markuševcu.

Nakon službenog kraja pozvani ste na neslužbeni after party u wine baru Melkior (u sklopu restorana Baltazar), gdje ćete i dalje moći nastaviti uživati u vinima po prigodnim cijenama!

Kako biste bili totalno up-to-date s informacijama, pridružite se na event na fejsu i pozovite frendove jer imate priliku osvojiti 3 FREE UPADA! Vaš zadatak je napraviti #wineselfie - dakle, sami se fotkati s čašom vina i podijeliti je naš wall od eventa s ova 3 hashtaga. Ukratko, subota je savršen dan za Wine jam! Vidimo se!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju