Gradsko klizalište Klasije u Slavonskom Brodu biti će ove subote domaćin najeminentnijim hrvatskim igračima i igračicama curlinga, reprezentativcima, osvajačima medalja na svjetskim turnirima, početnicima, rekreativcima, padačima...



Početak je u 10,00 sati, finale se očekuje oko 15.00, a velika se pažnja pridaje samim čvarcima, kao tradicionalnoj ukusnoj nagradi pobjedniku turnira, kao i novoj, drugoj sezoni brodskog piva Legija.



Naime, igrači Curling Kluba Legija iz Slavonskog Broda, mahom su homebreweri, odnosno kućni kuhari piva, tako da će i ovaj turnir, kao i svi prethodni sigurno proteći u veseloj i spontanoj atmosferi uz potoke sjajnog napitka.



Naslov prvaka brani CK Vis, a tu će biti i srebrna, domaća Legij, te zagrebački klubovi Čudnovati Čunjaš i Croling, kao i najveći, višestruki prvaci Hrvatske – CK Zagreb.



Većina klubova dolazi s predstavnicima u muškoj i ženskoj kategoriji, svi koji se žele okušati u ovom olimpijskom sportu su dobrodošli, a kobasa, kolača i pogonskoga goriva na Kutiji Čvaraka – nikad nije nedostajalo!

Dakle, vrhunsko domaće nepasterizirano i nefiltrirano pivo, još nekoliko lokalnih piva simpatizera i navijača, šansa da jednog dana zaigrate na Olimpijskim igrama – ma jednostavno morate potegnuti do Broda! Curlali!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju