Prije četiri godine po prvi se puta saznalo tko je najbolji roštilj-majstor u državi! Te 2010. godine prvakinja je postala Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24 sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanya.


Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima odvijat će se od 1. svibnja do 8. lipnja kroz natjecanja širom Hrvatske uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap. Nastupaju isključivo ekipe od 4 člana, a pravo sudjelovanja imaju i amateri i profesionalci.

Natjecanja će se održati:

01.05. Zagreb - Bundek
03.05. Zadar - riva
10.05. Osijek - Tvrđa
17.05. Novi Vinodolski - centar
31.05. Varaždin - Kapucinski trg
08.06. Zagreb - Bundek - FINALE

Najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju, biti će dodijeljen – Zlatni ćevap.

Prijavite se ovdje, a kako punkufer.hr ima svog čovjeka u žiriju - vidimo se na licu mjesta!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju