Finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju održat će se u nedjelju, 28. lipnja od 12.00 – 19.00 sati na Bundeku, na južnoj strani jezera uz tribine.

Timu koji osvoji najviše bodova u kategorijama ćevapčići, ražnjići, vratina, junetina i pljeskavica - bit će uručen Zlatni ćevap. Za ovu jedinstvenu kulinarsku nagradu borit će se 10 ekipa iz svih krajeva Hrvatske, a najuspješniji s kvalifikacijskih natjecanja koja su se protekla dva mjeseca održala diljem Lijepe naše su:


-Mladi kuhar Valentina Šubelja iz Križevaca
-Allegri Istriani Zorane Turković iz Umaga
-Školarci Zlatana Zuhrića Zuhre i Los Chupacabros
-Tvrtka Kračuna iz Zagreba
-Kampo kaštelo Danijela Rimanića i Berekini Mladena Šarea iz Zadra
-Hot stuff Ivane Orlovčić s Krka
-Valpovački kotlić Željka Turalije
-Udruga osoba s invaliditetom sv. Bartolomej Josipa Blaževića iz Knina
-Esekerski ćevap Ante Dozana iz Osijeka


4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju odvija se pod generalnim pokroviteljstvom PIK-a, a o pobjednicima će odlučivati gastro sud na čelu sa chefom Brankom Ognjenovićem.


Program počinje u 12 sati uz glazbu DJ Tonina, dok u 14 sati kreće natjecateljski dio i koncert grupe 1. April. Proglašenje pobjednika je planirano oko 18.30, nakon čega će se u 19 sati održati veliki pobjednički koncert Bosutskih bećara uz gostovanje Miroslava Škore.

Osim u bogatom zabavnom programu, posjetitelji će moći uživati i u bogatom gastro-edukativnom programu i u svježe pripremljenim grill delicijama PIK- a po vrlo pristupačnim cijenama.


Voditelji programa su Frano Ridjan i Martina Validžić, a ulaz je slobodan.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju