kako prenosi Regional Express, u mjesecu ožujku, domaći i strani gosti, mogli su uživati u Danima divljači i rakovica u konobama, pizzerijama i restoranima Južne Istre.

U mjesecu travnju, od 3. do 13. travnja, krenut će drugi dio Gastro proljeća Južne Istre s temom - Dani šparuga i sipe.

Prigodni meniji nudit će se po posebnim akcijskim cijenama, a za posebnost će se pobrinuti svaki ugostitelj na svoj specifičan način. Za 80 kuna posjetitelji mogu izabrati meni od dva slijeda jela uz čašu vina i vode, ili za 120 kuna izabrati tri slijeda i piće.

U ponudi su i pizze, a u posebnom meniju su 2 pizze i 2 čaše vina za 80 kuna. Više informacija te listu uključenih ugostitelja i menije jela u promotivnoj ponudi - možete potražiti na portalu Pula info.



Fažana, Pula, Barbariga... Stižemooo!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju