Malo ljudi zna, da se pivo može kombinirati s jelima kao i vino, i tim kombinacijama nema kraja. Uostalom, na svijetu je definirano preko stotinu pivskih stilova, pa sad to probajte pomnožiti samo s vaših par najdražih jela... U tu svrhu, Pivnica Medvedgrad i Pinklec Delicija udruženim su snagama pripremile degustaciju vrhunskih piva i suhomesnatih proizvoda.

Pinklec Delicija je pravi je mali raj za gurmane. U ponudi imaju veliki izbor hrvatskih proizvoda, poput dalmatinskog i istarskog pršuta, slavonske specijalitete, veliki izbor kvalitetnih sireva, maslinovo ulje, proizvode od tartufa, sjajan izbor piva sa svih strana svijeta i još puno toga.

U petak poslijepodne, u 18.30 PR Pivnice Medvedgrad Luka Jureško ukratko će predstaviti njihova piva, koja se sada, osim u pivnicama, prodaju i diljem Hrvatske. Upoznat će vas, također, koja piva najbolje odgovaraju pojedinim gurmanskim specijalitetima, kojih u Pinklec Deliciji definitivno ne ne nedostaje. Pozivamo vas da dođete i uvjerite se sami u kvalitetu Hrvatskih proizvoda, kao i njihovom međusobnom sparivanju, Martićeva je ulica svega desetak minuta hoda udaljena od Trga Bana Jelačića - obavezno navratite!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju