Još uvijek niste odlučili kamo ćete na doček nove godine? E pa sad već stvarno pretjerujete. Već smo vas upozoravali da će vam sve dobre ponude nestati i vi ćete ostati kratkih rukava na debelom minusu. No, obrišite te suze iz očiju, jer smo samo za vas pronašli ponudu koja će vas razveseliti.

Osjetite novogodišnji ritam na prekrasnom Braču. Dvodnevni odmor u Waterman Svpetrvs Resortu upravo je ono što vam treba. Prvog dana dolaska oduševit će vas meksičkom večerom i Warm Up partyem uz poznatog Davora Radolfija. Piće dobrodošlice osigurano je svima, a uz to vas očekuju i bazen, sauna, whirpool i parna kupelj. Novu godinu ćete dočekati, a staru ispratiti, uz bogati buffet stol i živu glazbu koja će držati atmosferu na nivou. Točno u ponoć očekuje vas zdravica uz pjenušac i novogodišnja lutrija. Ako s vama putuju i vaši najmlađi, ne brinite za njih. Osiguran je bogat animacijski program i dječji doček koji im garantira nezaboravnu zabavu. 

Ali nije to jedina zabava na otoku. Hotel Osam****, novi je hotel smješten u samom centru slikovitog Supetra i pravo je utočište rezervirano samo za odrasle osobe. Samo za vas pripremili su najluđi doček nove godine, uz posebno osmišljen novogodišnji meni. Intimno okruženje hotela pružit će svojim gostima ne samo opuštajuću atmosferu nego i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na Braču. Na samo nekoliko koraka od mora i centra grada nalazi se mnoštvo trgovina, tržnica, barova i restorana u kojima ćete moći uživati u jedinstvenim morskim delicijama pripremljenim na novogodišnji način. Sam hotel uređen je u tradicionalnom štihu, s pokojim elementom suvremenog uređenja. Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje učinit će vam ulazak u novu 2017. godinu nezaboravnim te vam omogućiti da istu započnete u opuštenom i zabavnom ritmu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju